Skip to main content
Spread the love

După ce anunțase anterior pe social media #callforpoetry, marți, 30 noiembrie editura Cartea de după dădea startul Calendarului de advent, iar anunțul de pe pagina de facebook a editurii suna cam așa: „Salutare, oameni frumoși! Și la mulți ani sărbătoriților! Sperăm că sunteți pregătiți pentru calendarul nostru de advent, pliiiiiiiin cu poezie. Începem de mâine, cu un poem genial. Mulțumim pentru toate versurile pe care ni le-ați trimis, am făcut o selecție minunată, iar calendarul are un tonus super fain și divers. Abia așteptăm să vedeți și voi! Vom posta pe principiul „ziua și poezia”, de pe 1 până pe 24 decembrie, dimineața, pe canalele noastre de Insta și Facebook. Spread the news! Să ningă cu… poezie, hai! #PoetryAdventCalendar

 

Primele 6 poeme sunt semnate de: Dana Ștefan; Savu Popa; Ana-Mirabela Diacu; Andreea Budai; Miruna Romanciuc; Gabriela Feceoru. Găsiți poemele pe Instagram și Facebook.

 

M-a bucurat în mod deosebit să mă aflu în cadrul acestei selecții alături de nume pe care le apreciez și le respect, unele dintre vocile care ocupă azi un loc central în rândul premiilor pentru poezie și pe scenele mari ale categoriei de gen. Îi mulțumesc Isabellei Zaahr for keeping me posted. Ca de obicei editura Cartea de după aduce împreună tineri foarte talentați. E primul calendar în care un poem semnat de mine își face loc. Poemul acesta s-a ridicat prin forțe proprii. Mă înclin onorată pentru că astfel am intrat în casele oamenilor  într-o zi sfână cu o declarație de dragoste. Toți avem nevoie de dragoste și Arizona în viața noastră.

 

Urmăriți calendarul de advent! Veți avea parte de surprize!

 

 


Spread the love